Kupovina avio karte vikendom

Dobar dan,
Pokušavam da vas dobijem na telefon radi kupovine karte, ali mi stalno odbijate poziv. Da li je moguće kupiti kartu telefonom ili je neophodno to učiniti online?
Pozdrav

ODGOVOR

Moguće je kupiti avio kartu i preko telefona, nije neophodno da radite Online rezervaciju. Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h.

Kupovina avio karata vikendom

Vikednom možete da nas pozovete ili nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp. Broj je 0692800290. Druga mogućnost je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit koji tačno let želite da rezervišete, ime i prezime putnika i kontakt mobilni telefon. Mi ćemo za vas uraditi rezervaciju avio karte i poslaćemo vam instrukcije za uplatu. Ukoliko želite da platite karticom čujemo se telefonom.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA