Kupovina i čekiranje avio karte

Poštovani,

Kada rezervisem kartu i uplatu izvršim kreditnom karticom, a zatim se online čekiram i odštampam avio kartu, da li je to sve šta treba da uradim da bih mogao da letim ili postoji još nešto što treba da uradim? Hvala unapred na odgovoru.

S poštovanjem, Jan Zorbić

ODGOVOR

Kupovina i čekiranje avio karte se razlikuje zavisno od toga da li letite Low Cost ili nekom regularnom avio kompanijom.

Kod Low Cost avio kompanija nakon kupovine avio karte kreditnom karticom Visa ili Master na mail Vam stižu detalji rezervacije, a nakon nekoliko minuta i elektronska karta koju obavezno štampate i nosite sa Vama na aerodrom. Neophodno je i online čekiranje na sajtu avio kompanije gde preuzimate bording kartu, takođe je štampate i prilažete uz dokumenta. Čekiranje na aerodromu se plaća.

Kod regularnih avio kompanija potrebno je da samo odštampate elektronsku kartu koju dobijate na mail odmah nakon kupovine, dok bording kartu preuzimate na aerodromu, na šalteru avio kompanije. Čekiranje je besplatno.

Ponudu svih letova pogledajte na linku Najpovoljnije avio karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA