Kupovina karte za Australiju iz inostranstva

Hteo bi da vas pitam da li je moguće kupiti kartu za Australiu iz inostranstva nekome u Srbiji kao poklon sa mogućnošću pomeranja datuma leta u oba pravca?
Hvala unapred

ODGOVOR

Naravno da je moguće. Kliknite na link Letovi za Australiju, unesite željenu destinaciju i datume putovanja i kliknite na dugme Pretraži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi. Pored dugmeta Odaberite let nalazi se dugme Uslovi. Kliknite na to dugme i pročitajte da li kartu možete da menjate ili ne i koliko iznosi minimalna doplata za promenu. Ukoliko uslovi tarife dozvoljavaju promenu karte u oba smera, kliknite na dugme Odaberite let i nastavite sa online kupovinom.

Pošto želite da kupite kartu iz inostranstva, jedina mogućnost za plaćanje je odmah online prilikom rezervacije Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Garantujemo vam kupovinu za avio karte do Australije po najnižim cenama. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Australiji - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

australija-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA