Mogućnost kupovine avio karata iz inostranstva

Poštovani,
Da li postoji mogućnost kupovine avionske karte iz inostranstva, i kojim putem se vrši plaćanje? S tim da osoba koja plaća kartu nije putnik, nego je kupuje za drugu osobu?

ODGOVOR

Naravno da je kupovina iz inostranstva moguća. Jedini način je plaćanje Visa ili Master karticom online odmah prilikom rezervisanja karte. Neophodno je da osoba čija je kartica otvori nalog na našem sajtu i da preko njega radi rezervciju za tu drugu osobu. Na zadnjem koraku, iako piše ime i prezime putnika, unesite broj kartice osobe koja plaća, do kada važi i CVV broj, a na mail info@aerogaga.com ćete nam poslati ID karticu (ličnu kartu ili pasoš vlasnika kartica) kako bi smo to uneli u sistem.

Red letenja i cene avio karata za svoje putovanje pogledajte na linku Jeftina putovanja

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam pošaljite vaš upit na mail info@aerogaga.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koju destinaciju. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA