Mogućnost preprodaje avio karte drugim ljudima

Kupila sam preko vase agencije dve povratne karte na relaciji Beograd-Solun-Heraklion-Atina-Beograd. Odlazak 4 juni, povratak 23 juni. Nedavno su mom suprugu otkriveni ozbiljniji problemi sa karotidama i moguce je da necemo moci da putujemo. Ako budemo prinudjeni da od leta odustanemo, kakve su mogucnosti da se karte vrate, eventualno prodaju drugim putnicima ili promene za neki drugi termin? Hvala najlepse.

ODGOVOR

Možete da menjate avio karte za neki drugi datum putovanja uz doplatu po pravilima tarife po kojoj je avio karta izdata. Mogućnost prodaje karte drugim putnicima ne postoji. Možete i da pošaljete zahtev za refundacijom karata da se vidi koliki bi bio povrat novca odobren od strane aviokompanije. Nakon toga ćete odlučiti šta vam se više isplati, da li da otkažete karte ili da promenite datum.

Svakako, potrebno je da nam zahtev za refundaciju ili promenu pošaljete na mail info@aerogaga.com, a zahtev treba da sadrži šifru rezervacije, avio kartu i vašu poruku.

Da pogledate ponudu letova i cene i online rezervišete avio kartu za svoje naredno putovanje kliknite na link Jeftine letovi za sve destinacije.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije i stalnu korisničku podršku.

Pratite naše promotivne avio karte na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA