Način plaćanja avio karata

Moje pitanje se odnosi na načine plaćanja! Vidim da jasno piše da postoji nekoliko načina plaćanja, ali bih ipak voleo da mi potvrdite nešto! Da li ukoliko putujem iz Budimpešte kartu mogu platiti opštom uplatnicom ili na neki drugi način sem Visa i master karticom?!

ODGOVOR

Ukoliko plaćanje planirate da izvršite u Srbiji onda možete to učiniti i opštom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Jako je bitno da nam na mail info@aerogaga.com obavezno pošaljete skeniran dokaz o uplati ukoliko uplatu izvršite u pošti ili nakon 16h u banci (i pošti naravno). Ukoliko želite u Budimpešti da platite, u tom slučaju je moguće samo online plaćanje Visa ili Master karticom jer procedura slanja swift-a i prebacivanja novca sa deviznog na dinarski račun traje minimum dva dana, pa samim tim može u međuvremenu da dođe do promne cene ili da aviokompanija stornira rezervaciju.

Kada budete odlučili naredni put da letite, avio kartu za željeni grad po najnižoj ceni možete online rezervisati na linku Letovi za sve destinacije

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka)

Ako plaćate karte iz inostranstva kliknite ovde
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
NAPOMENA: Ukoliko želite da platite Visa ili Master karticom, nepohodno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga uradite rezervaciju.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata za sva putovanja i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

Da pogledate sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski Smeštaj

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA