Najpovoljnija avio karta Beograd Peking novembar

Koja je cena najjeftinije povratne ili karte u jednom smeru iz Beograda do Pekinga? Planiram da idem sredinom novembra. Hvala unapred.

ODGOVOR

Cena najpovoljnije karte za polazak 14. 15. ili 16. novembra u jednom pravcu je 264€, kompanijom Qatar Airways. U cenu su uključene sve takse i prtljag do 30 kg po pravcu. Najpovoljnija cena povratne karte je 429€ kompanije Aeroflot za povratak sredinom decembra. U cenu su uračunate sve takse i prtljag 2 x 23 kg po pravcu.

Kompletnu ponudu letova u jednom smeru možete pogledati na linku Beograd Peking  

Kompletnu ponudu povratnih letova možete pogledati na linku Beograd Peking Beograd

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA