Najpovoljnija avio karta do Orlanda

Poštovani, interesuje me cijena karte za mene i moju porodicu, dva odrasla putnika, jedno dijete od 8 godina i beba koja će u vrijeme letenja imati 18 mjeseci, na relaciji Beograd - Orlando (Florida, USA). Datum odlaska je fleksibilan, a radi se o drugoj polovini juna. Takođe, kako se radi o emigraciji, ukoliko je ta opcija jeftinija, u obzir dolaze i karte u jednom smjeru. Ukoliko je jeftinija opcija sa povratnom kartom, onda bi bilo poželjno da datum povratka bude barem 6 mjeseci od dana letenja iz Beograda. Takođe, interesuje me i prtljag koji je je uključen u cijenu karte.Hvala unaprijed. Fahrudin Hodžić

ODGOVOR

Povoljnije vam je da letite u jednom pravcu. Najpovoljnija avio karta do Orlanda iznosi 224.071, dinara (1.826 eura) za polazak 24. juna, za celu porodicu. Let je sa dva presedanja, u Istanbulu i Vašingtonu. Avio kompanija je Turkish Airlines.

Sve ponude možete pogledati na linku Beograd Orlando

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Orlanda.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA