Najpovoljnija cena avio karte Beograd Orlando kompanijom KLM

Koja je najpovoljnija povratna avio karta Beograd - Orlando, Florida sa polaskom 20.07. i povratkom 05.12.

Varijante:

- fiksni datumi - karta sa mogućom promenom datuma povratka i koliko bi promena rezervacije povratka koštala - samo u jednom pravcu do Orlanda ako je povoljnija od povratne karte - ja sam američki drzavljanin, pa nisam ograničen kada je povratak u pitanju - datum polaska može da bude fleksibilan do +2 dana ukoliko je cena povoljnija

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za datum 20.07. do 05.12. relacija Beograd Orlando iznosi 844 evra sa uračunatim jednim komadom prtljaga avio kompanijom KLM.

Cena povratne avio karte je najpovoljnija za polazak 19.07. i 20.07.  relacija Beograd Orlando pre i posle toga je skuplja od 100 evra do 150 evra.

cta pogledaj letove

Cena avio karte u jednom smeru do Orlanda za 05.12. iznosi 776 evra sa uračunta 2 komada prtljaga, kompanijom Turkish Airlines.

Svakako Vam se više isplati da kupite povrtanu kartu.

Vezano za pomeranje datuma putovanja, najbolje bi bilo da prilikom rezervacije pošaljete mail na info@aerogaga.com

Svakako možete samostalno proveriti redove letenja i prema vašim kriterijumima pronaći kartu koja Vam najviše odgovara.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA