Najpovoljnije cene avio karata za Frankfurt

Da li postoji let krajem jula iz Frankfurta za Beograd i koja je cena karte u jednom pravcu i koja je cena povratne avio karte?

ODGOVOR

Najniža cena za let u jednom pravcu Frankfurt Beograd važi za datume 30.07. i 31.07. i iznosi 159 evra kompanijom Air Serbia sa uključenim jednim komadom prtljaga. Let

frankfurt

je direktan i traje 1h i 50m.

Ukoliko se odlučite za povratni let, cena povratne avio karte iznosi 220 evra za 27.07. kompanijom Montenegro Airlines, let uključuje presedanje u Podgorici i traje 4h i 15m. Uključen je 1 komad prtrlajaga.

Povratne letove Beograd Frankfurt možete naći po ceni od 135 evra.

Možete pogledati celokupnu ponudu letova klikom na dugme "Rezervišite sada".

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA