Neuspešna transakcija za online plaćanje

Poštovani,
preko Vaseg sajta sam izvršila rezervaciju povratne avio karte za 2 osobe za destinaciju Beograd - Catania, 12-17/jun/2011. Nakon unošenja podataka o kartici radi plaćanja dobila sam mejl da transakcija nije uspela i da pokušam ponovo.
Ponovo sam unela sve podatke i nisam ni završila sa opcijom plaćanja, dobila sam potvrdu 2 rezervacije - prve kod koje nije uspelo plaćanje br. 23UD9L i druge, za koju nisam ni unela opciju plaćanja br. 23UNL7. Molim Vas da me obavestite o čemu se radi.
Da li postoji mogućnost da je sa računa 2 puta naplacena povratna avio karta, i ukolko jeste, jednu rezervaciju naravno da otkazujem. Takodje Vas molim da mi date instrukciju kako da izvrsim placanje sa karticom, s obzirom da prema datim instrukcijama nisam uspela to da uradim. Takodje me interesuje koliko dugo vazi rezervacija?
U očekivanju Vašeg odgovora,
srdačno Vas pozdravljam

ODGOVOR

Evidentirali smo dve rezervacije na vaše ime jer svaki pokušaj plaćanja online Visa ili Master karticom generiše jedinstvenu rezervaciju. Nemate razlog za brigu jer vaša Visa kartica nije zadužena. Zaduženje kartice radi direktno Banca Intesa isključivo u slučaju kada je transakcija uspešno obavljena. Kako je u vašem slučaju transakcija odbijena onda nema ni zaduženja kartice.

Banca Intesa sistem plaćanja na našem sajtu prihvata Master i Visa kartice. Međutim, da li će transakcija biti prihvaćena ili ne zavisi od vaše matične banke koja vam je izdala karticu jer neke banke dozvoljavaju plaćanje preko interneta, a neke nažalost ne. Ukoliko dođe do toga da vam transakcija bude odbijena molimo vas da odmah kontaktirate svoju banku kako bi vam aktivirali opciju za plaćanje preko interneta

Nakon toga potrebno je da ponovo izvršite online rezervaciju karte na našem sajtu www.aerogaga.com i izvršitie online plaćanje.
Za slučaj da vaša banka ne dozvoljava da koristite vašu karticu za plaćanje preko interneta uvek možete da uplatite karte i u banci direktno na naš račun 160-330016-10, primalac Aerokarte doo, Vladimira Popovića 52, Novi Beograd i obavezno navedite u pozivu na broj broj rezervacije avionskih karata

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA