Online čekiranje na Air Serbia letu

Poštovani,

Danas sam dobio obaveštenje da Air Serbia od 1. juna naplaćuje čekiranje na aerodromu 30 evra, sem ako čekiranje ne obavite sami putem interneta najvise 23h pre predvidjenog leta. Na sajtovima drugih avio kompanija ne mogu naći nista o ovome. Mozete li mi reci, je li je to jedino slučaj sa Air Serbia ili i ostale avio kompanije uvode to u praksu?

ODGOVOR

Informacija koju ste dobili je tačna, Air Serbia od 1. juna naplaćuje čekiranje na aerodromu 30 eura. Kod ostalih regularnih avio kompanija čekiranje na aerodromu je i dalje besplatno. 

Prijava na let preko interneta na raspolaganju je 23 sati pre odlazećeg leta.

Pošaljite nam prvu stranu pasoša na info@aerogaga.com da mi izvršimo čekiranje za vas.

OBAVEZNO odštampajte bording kartu i priložite uz putna dokumenta!

online-check-in

Air Serbia let

Ponudu letova za naredno putovanje pogledajte na linku Najpovoljnije avionske karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA