Opcija za plaćanje karticom

Poštovani,
rezervisala sam kartu, i moram da je kupim online, a ne mogu da nadjem opciju za to, molim vas posaljite mi na mail link preko koga mogu odmah da platim karticom. Broj mobilnog koji sam ostavila u kontakt podacima je od moje sestre i ne znam kada ce ona biti dostupna. Ja sam u SAD a ona u Srbiji.
Unapred hvala
Šifra rezervacije: 4M6N2G
Vaša IP adresa: 187.153.171.164
PNR Status: New
ovo su podaci

ODGOVOR

Da bi ste platili online Master karticom avio karte kod nas na sajtu morate pre svega biti registrovani i da preko svog naloga radite rezervaciju. Samo u tom slučaju će vam se na zadnjem koraku pojaviti opcija za online plaćanje karticom. U vašem slučaju, kako rezervacija i dalje važi dovoljno je da kliknete na link Plaćanje karticom i odmah online platite. Cena važi samo još danas, pa vas molim da to odmah i učinite

Red letenja i cene za sve datume putovanja proverite na linku Jeftine avio karte. Najbolje je da na napred navedenom linku uradite registraciju, rezervišete kartu i naravno izvršite plaćanje.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše promocije.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA