PDV na avio karte

Molim vas da mi pojasnite da li je u prikazanoj ceni uračunat PDV. Na stranici za odabir sedišta u avionu pise da je cena bez PDV, a na stranici za odabir leta cena je navedena kao ukupna.
Hvala na informaciji, Pozdrav, Branko Lukac

ODGOVOR

PDV na avio karte se ne obračunava i to je ukupna cena karte jer je u pitanju saobraćaj van Srbije.

Online rezervacija avio karata

Za putovanje avionom možete kupiti najjeftinije avionske karte online.

Red letenja i cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju proverite na Jeftine aviokarte

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti preko interneta ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Opcije za plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

  • iz inostranstva, kao i iz Srbije vikendom i praznicima - samo online Master ili Visa karticom, a koja je izdata od strane bilo koje srpske banke
  • radnim danima iz Srbije:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Hoteli - online rezervacije

Za putovanje do bilo koje svetske destinacije možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene smeštaja u izabranom gradu.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA