Plaćanje avio karte iz BiH

Pozdrav.
Planiram da putujem u Ameriku. Ja sam i BiH. Kako mogu platit pošto nisam iz Srbije? Da li mi je neophodno osiguranje? Kako ćete mi poslati kartu? Da li će oni mene imati registrovanu u sistemu na aerodromu? Koja je dozvoljena težina za prtljag?
Hvala!

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Avionsku kartu za Ameriku iz BiH možete da platite Visa, Master ili American Express karticom na zadnjem koraku nakon unosa imena i prezimena putnika. 

Jako je važno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga obavljate kupovinu kako bi vam bilo omogućeno plaćanje karticom. Ukoliko nemate svoj nalog kliknite ovde da ga napravite.

Ukoliko vam je potreba moja asistencija prilikom plaćanja pozovite me na Viber ili WhatsApp broj 00381692800290.

Osiguranje za Ameriku

Putno osiguranje nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u Americi jako skupi. 

Elektronske karte za Ameriku

Čim završite rezervaciju tj. online kupovinu avio karte, ukoliko je ave uredu sa plaćanjem i banka potvrdi da je transakcija uspešno izvršena, šaljemo vam elektronsku kartu na mail. To se sve završava u roku od 15 minuta nakon završene rezervacije. 

Dovoljno je da taj mail odštampate i sa pasošem i vizom idete na aerodrom tri sata pred let. Ukoliko aviokompanija dozvoljava online chekiranje pre leta možete i to uraditi online da bi ubrzali proces na aerodromu.

Težina prtljaga za Ameriku

U zavisnosti od aviokompanije preko koje želite da letite menja se i dozvoljena težina prtljaga. Većina dozvoljava jednu tobu do 23kg i ručni prtljag do 7kg, a Air Serbia za direktan let iz Beograda za New York odobrava 2x23kg

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA