Plaćanje karticom Visa ili Master

Poštovani,

Da li moram da budem prijavljena za verified by visa da bih placanje avio karte izvršila visa inspire (debitnom) karticom? Zašto ne mogu da platim visa electron karticom?

Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Plaćanje karticom ide isključivo Visa ili Master kreditnom karticom, nije moguće plaćanje debitnom karticom. Obavezno se prvo morate registrovati, pa tek onda izvršiti rezervaciju.

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Najpovoljnije avio karte, popunite masku sa leve strane, ili kliknite na žuto dugme.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA