Plaćanje Visa karticom online

Kada kliknem da platim Viza kartcom iznos koji treba da platim automatski se uveca za 10%?! Za[to? Napominjem da je Viza izdata u Kanadi od strane kanadske banke i da troškovi korišćenja Vize (~3%) se uobičajeno ne prenose na kupca nego ih snosi trgovac. A u ovom slučaju se čak ne radi o 3% nego 10% uvecanom iznosu. Sve banke koje su članice sistema Visa Network podlezu istim pravilima. Ovako ispada kada uzmem istu kvotu kod italijanskog online prodavca karata traveleurope.com da su oni jeftiniji od Aerogaga.com a radi se o kupovini JAT karata! Da nije u pitanju greška kod stranice za uplatu? Napominjema da nema nikakvog objasnjenja za 10% uvecani iznos na stranici placanja

ODGOVOR

Izvinjavamo se zbog neprijatnosti koju ste imali prilikom online rezervisanja avio karata na našem sajtu. Ažuriranje sertifikata je bilo u toku pa je to razlog greške koja se pojavila na sajtu.

Na linku Avio karte JAT možete pogledati cene avio karata za datume leta koje želite.
Na gore navedenom linku možete online rezervisati avionske karte

Detaljno uputstvo (korak po korak) za online kupovinu i rezervaciju avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu?
Avionske karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800/085085 svakog radnog dana od 09:00h do 23:00h

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA