Popust kod za kupovinu avio karte

Ukoliko kupim avio kartu za svoje dete u toku novembra, da li kod sa popustom od 50 evra vazi za kupovinu naredne karte na moje ime, takodje u toku novembra?
Hvala

ODGOVOR

Kod sa popustom

Za svaku kupovinu tokom novembra meseca dobijate popust za narednu kupovinu avio karte ali na svoje ime. Kod ne može da se prenese na drugo ime. Takođe, to nemojte mešati dve akcije. Popust od 50eur je za određene letove koje daju aviokompanije u zavisnosti od raspoložiosti i taj popust je već uračunat u cenu karte koju vidite. Promo kod je nešto potpuno drugačije i njega primenjujete na prikazane cene. Što znači, na cenu koju vidite na sajtu dobijate dodatni popust

Online rezervacija

Da pogledate cene avio karata, red letenja aviokompanija za željeni datum i destinaciju kliknite na link Avionske karte za sve destinacije
Na gore navedenom linku možete online rezrevisati karte za svoje putovanje

Rezervisanje avionske karte preko telefona

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potrebna naša preporuka ili asistencija, pozovite me na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karte

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje. Unesite potrebne podatke, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA