Popusti za studente korsnike studentske kartice

Pojasnite mi kakvi su popusti za studente korsnike studentske kartice?

ODGOVOR

Popusti za studente korsnike studentske kartice za kupovinu avio karte na sajtu ne postoje. Cene su u svakom slučaju niže za studente tj. omladice (od 12 do 24 godine) pa je samo potrebno da prilikom rezervacije karte na linku Letovi za ceo svet izaberete iz opadajuće liste u delu Putnici broj omladinaca za koje želite da kupite kartu (prikazano na slici)

Uputstvo kako da u pet jednostavnih koraka obavite rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800.085.085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381.62.280.029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Hotelski smeštaj za studente

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka, kliknite na link Online rezervacija hotela i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA