Poslovnica Valjevo - Čikago Beograd

Postovani,

Prvenstveno me interesuje da li imate filijalu u Valjevu i gde se nalazi? Naime, pokusavam da pronadjem najpovoljniju povratnu kartu na relaciji Cikago-Beograd. Okvirni period je polazak iz Cikaga 14.maja ili 17.-18.maj, a povratak iz Beograda 27.jul-03.avgust.

ODGOVOR

Poštovani,

Zbog trenutne situacije Covid-19 letova neće biti za navedeni datum. Normalizovaće se tek nakon 15. juna, pa vas molimo da nam pošaljete nove datume za koje da vam pogledamo i pošaljemo ponudu.

Takođe, možete i sami to uraditi online na sledećem linku Čikago Beograd

Aerogaga Aplikacija

Savet: ako gledate ovaj odgovor preko mobilnog telefona najbolje je da skinete Aerogaga mobilnu aplikaciju

klikom na sliku ispod

aerogaga-app
aerogaga-app

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA