Prekookeanski letovi, period važenja karte

Dobar dan,

Zanima me zbog čega povratne karte za prekookeanske letove idu samo do osam, devet meseci unapred, konkretno za let u junu ne mogu da uzmem povratnu kartu kasnije od februara naredne godine. Postoji li opcija produženja povratne karte na godinu dana (jun-jun) uz doplatu i kako se to radi. 

Hvala najlepse

ODGOVOR

Većina prekookeanskih letova važe najviše 330 dana od trenutka rezervacije i u tom periodu se može pomerati povratak. Ukoliko je povratak nakon toga najbolje je da rezervišete kartu u jednom pravcu, a da naknadno online rezervišete let iz Amerike. 

Ponudu svih letova pogledajte na linku Najpovoljnije avio karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA