Promena datuma povratka na kupljenoj karti za Novi Zeland

Uskoro dobijam studentsku vizu za Novi Zeland, a jedan od potrebnih dokumenata je i povratna karta. Polazak bi bio 20. jula a povratak sa NZ kada se završe jednogodišnje studije. Pošto se najdalje u vašem sistemu može rezervisati povratni datum do maja sledeće godine, da li je moguće pre povratka pomerati datum povratka na već kupljenoj karti sa maja na jul?

ODGOVOR

Moguće je promeniti datum povratka, ali samo da napomenem da se ta promena doplaćuje. Doplata zavisi od uslova tarife i raspoloživosti mesta na tom letu u julu naredne godine.

Procedura je da nam vi pošaljete zahtev za promenom na mail info@aerogaga.com, mi vam pošaljemo pod kojim uslovima je moguće izvršiti promenu. Ukoliko vam odgovara vi izvršite uplatu, a mi vam nakon toga šaljemo izmenjenu kartu na mail.

Ali, da bi radili promenu, prvo trebate da kupite avio kartu :-)

Garantujemo vam da su na našem sajtu najpovoljnije karte za Novi Zeland. Kliknite na linka Garancija i informišite se o svemu. 

Da pogledate sve raspoložive letove i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Novi Zeland

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter, a upustvo kako da kupite karte pročitajte na linku Online kupovina.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA