Provera datuma rezervacije

Da li možete da mi proverite kog datuma mi je firma rezervisala let iz Dohe za Beograd, do 09.03.

ODGOVOR

Da bi mogli da proverimo datum kada vam je firma rezervisala let potrebno je da nam pošaljete na mail info@aerogaga.com ime i prezime putnika, šifru rezervacije, broj karte i naziv firme. Na osnovu tih informacija, ukoliko je avio karta kupljena na Aerogaga sajtu možemo da proverimo datum kupovine (rezervacije)

Kupovina avio karata

Za svoje naredno putovanje na linku Avionske karte možete da pogledate cene, red letenja i kupite kartu po garantovano najnižoj ceni. U potvrdi rezervacije dobićete i instrukcije za uplatu, kao i sve informacije o putovanju.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA