Provera karte na viewtrip

Imam avio kartu za Pisu, 5.maja 2012. Galileo Reservation Number: L3NCQQ Na sajtu -check my trip- ne može da se nadje confirmation number.
Da li mi mozete potvrditi ispravnost moje avio karte?
Sa postovanjem
Natalija Stefanovic Gaskell

ODGOVOR

Sa vašom avio kartom je sve uredu. Da bi ste pogledali red letenja i status karte potrebno je da kliknete na link www.viewtrip.com
Nakon toga u polje Reservation Number da unesete broj svoje rezervacije L3NCQQ, a u polje Traveller Last Name unesete StefanovicGaskell i kliknete na dugme Sign in
Na drugom jezičku e-Ticket nalazi se vaša elektronska karta

Da pogledate ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja kliknite na link Jeftine avio karte

Prikazane cene karata su sa svi uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Instrukcije kako da u nekoliko jednostavnih koraka rezervišete kartu pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. Avionske karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381-62-280029

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje van Srbije poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po evidentiranju uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u inostranstvu, predlažem vam da proverite raspoloživost i cene na linku Hoteli - online rezervacije

Kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite, da biste rezervisali smeštaj. Potrebno je da unesete podatke osoba koje će biti gosti hotela, a rezervacija je završena kada odmah na istoj strani obavite i plaćanje kreditnom karticom (Visa, Master, Diners Club ili American Express).

Za sve dodatne zahteve oko promene termina rezervacije ili refundiranja troškova u slučaju otkazivanja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA