Ranije podizanje avio karte

Koliko sam razumeo prilikom rezervacije karte moraju da se podignu do odredjenog perioda. Nisam u mogućnosti da podignem karte u tom periodu jer zivim u Svedskoj. Želim da uplatim sumu karticom i ako je moguce podici karte pri samom letu ili nedelju dana pre leta kad stizem na aerodrom u Srbiju

ODGOVOR

Ne znam ko vam je rekao da karte treba da podignete u određenom periodu? Čim evidentiramo uplatu šaljemo vam elektronske karte na mail. Taj mail odštampate i na dan putovanja idete na aerodrom zajedno sa prtljagom. Prilikom čekiranja i predaje prtljaga, dobićete boarding pass za ukrcavanje u avion. Nema nikakvog podizanja karata ranije - sve se radi elektronski :)

Kako živite u Švedskoj jedina mogugnoćst je da online na linku Avio karte izvršite kupovinu Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga rezervišete kartu. Samo u tom slučaju će vam se na zadnjem koraku javiti opcija za plaćanje karticom.

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Možete sa nama da pričate i preko Skype-a. User name je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem mail-a info@aerogaga.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koju destinaciju. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA