Registracija preko tableta

Poštovani,

Kako da se registrujem preko tableta? Nigde mi ne nudi registraciju, što je osnovni korak prilikom plaćanja karticom.

ODGOVOR

Registracija preko tableta se vrši nakon odabira leta. Kada u drugom koraku dobijete pregled leta, u donjem delu stranice odaberite opciju da želite da se registrujete i unesite podatke koje vam sajt traži (popunjavate polja označena crvenom zvezdicom).

Nakon registracije, u narednom koraku rezervacije biće popunjena polja sa vašim podacima. Nakon odabira načina plaćanja kreditnom karticom Visa ili Master izaći će Vam polja za unos broja kartice, do kada važi i CVC trocifrenog koda sa poleđine.

Kompletnu ponudu razlićitih letova pogledajte na Najpovoljnije avio karte

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA