Slanje Avio karte

Poštovani
Rezervisao sam povratnu Wizz eir-om kartu Skoplje - Pariz i stigo mi je mail sa kodom za potvrdu, broj leta, vreme, potvrdio sam let ali karta mi ne stiže?
Koliki je rok da je pošalju

ODGOVOR

CTA-pogledaj-letove

Wizz Air šalje avio kartu odmah nakon evidentirane uplate. Da bi ste dobili bording kartu za ulazak u avion potrebno je da uradite online čekiranje i da sa sajta preuzmete bording karte.

Neophodno je da bordinge odštampate i ponesete sa sobom na aerodrom.

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA