Tačni podaci iz pasoša

Poštovani, zamolila bih vas da mi date informaciju u vezi putovanja vašom avio kompanijom sa pasošem na devojačko prezime. Naime, venčala sam se pre nekoliko dana, a karte smo kupili ranije, moja naravno na staro, devojačko prezime. Inače, dodala sam muževljevo prezime na svoje devojačko (bez znaka ''-''). S obzirom da je datum putovanja veoma blizu, interesuje me da li je moguće da putujem (u Berlin) sa pomenutim pasošem. Hvala unapred. Srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Na avio karti mora da stoje tačni podaci iz pasoša koji sada posedujete. Ukoliko ste kupili kartu na našem sajtu www.aerogaga.com, pošaljite nam zahtev na mail info@aerogaga.com da vidimo šta možemo da uradimo, a ako niste kupili onda kontaktirajte direktno avio kompaniju.

Da pogledate ponudu letova za neko naredno putovanje kliknite na link Jeftine avio karte

Na gore navedenom linku možete rezervisati avio kartu, a ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bila potrebna moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Ako želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Možete i da me pozovete na Viber - linija je dostupna do ponoći svakog dana. Takođe, ima nas i na Skype-u. Username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte vršite iz Srbije kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom. Preko svog naloga radite rezervaciju i obratite pažnju na ime i prezime putnika ukoliko vi ne putujete.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja u Beogradu po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA