Uputstvo za uplatu avio karte

Napravio sam rezervaciju preko vašeg sajta i dobio potvrdu na svoj mail. Kako je moguće da ne mogu da izvršim uplatu putem platne kartice on-line? Dobio sam šifru rezervacije ali ne i uputstvo za uplatu te avio karte. Da li je moguće da ne radite subotom i da se niko ne javlja na telefon? Usluga vam je očajna.

ODGOVOR

Rezervacija koju ste uradili 29.07.2011 3MBTL3 je morala istog dana da se uplati. Online plaćenje karte Visa ili Master karticom se vrši odmah nakon urađene rezervacije. U vašem slučaju vi ste uradili rezervaciju u 10:46h, a izabrali ste plaćanje karticom u 19:51h pa vam banka nije dozvolila da izvršite plaćanje.

Kartica može biti odbijena i u slučaju da nemate dovoljno sredstava na računu za plaćanje odnosno ukoliko matična banka koja je izdala karticu ne dozvoljava da se radi plaćanje na internetu.

Na linku Kako da kupim avio kartu imate detaljno objašnjen ceo proces rezervacije karata i plaćanja, a video uputstvo možete pogledati ovde

Online prodaja avio karata i podrška na sajtu www.aerogaga.com je dostupna 7/24 i odmah odgovaramo na sve upite koje nam uputite preko sajta.

Da bi ste rezervisali avio kartu i platili je online potrebno je da kliknete na link Avio karte izabereteželjeni let, popunite sve podatke putnika, odaberete način plaćanja Visa/Master karticom i odmah upišete broj kartice. Banka nama šalje potvrdu o uspešno izvršenoj transakciji i mi vama šaljemo na mail elektronsku kartu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA