Uslovi rezervacije avionske karte

1.Nakon koliko vremena posle izvrsene rezervacije se mora platiti karta?
2.Ukoliko se odustane od leta, koliki iznos zadrzava vasa agencija?
Unapred hvala.
Nikola

ODGOVOR

Uslovi rezervacije avionske karte

Vreme važenja rezervacije je od 12 do 24 časa, što znači da je u tom periodu potrebno izvršiti uplatu u suprotnom rezervacija će biti automatski stornirana.

Napomena: iako neke rezervacije važe duže od 12 časova najbolja varijanta je da se karta plati istog dana kada se i rezervišete, jer ukoliko prođe jedan dan postoji mogućnost da će rezervacija biti važeća ali će se cena karte promeniti zbog kursnih razlika.

U slučaju otkazivanja već izdate karte uslovi za refundaciju su različiti, zavisno od toga po kojoj tarifi i koja kompanija je izdala kartu.
Ako je karta samo rezervisana a nije izdata ne snosite troškove u slučaju otkazivanja.

Rezervacije avio karata

Na linku Jeftine avionske karte možete proveriti ponudu letova i cene za bilo koji datum i destinaciju

Uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Rezervacija hotela preko interneta

Na linku Online rezervacija hotela proverite ponudu i cene hotelskog smeštaja za vaš planirani boravak u inostranstvo

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Uniqa putno osiguranje

Nudimo vam mogućnost da online naručite i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA