Visa air Beograd

Da li mogu kod vas da platim Visa karticom za air letove iz inostranstva ukoliko je krajnja destinacija Beograd? I gde mogu da pogledam cene avionskih karata?

ODGOVOR

Rezervacija avio karata preko interneta

Da pogledate red letenja i cene avionskih karata za željeno putovanje kliknite na link Najjeftinije avio karte ili popunite formu sa leve strane. Unesite datum i mesto polaska i dolaska, izaberite tip putovanja (povratna karta ili u jednom smeru) i dobićete listu svih raspoloživih letova sa cenama. U cene koje vam se budu prikazale prilikom pretrage uračunate su sve takse i nemate nikakve dodatne troškove.

Kada izaberete let, na istom linku možete da rezervišete aviokarte, a plaćanje je potrebno da obavite u roku od 12 sati, pošto rezervacija najčešće toliko traje.

Avionska karta može da se rezerviše i besplatnim pozivom broja 0800-085-085 ukoliko zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, ili pozivom na +381-62-28-00-29, ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, svakog radnog dana od 9h do 23h.

Načini plaćanja avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete i kupite avio karte pročitajte na linku Online kupovina.

Preko našeg sistema možete kupiti avionske karte za sve svetske destinacije. Ukoliko aviokarte kupujete iz inostranstva (za putovanje u Beograd ili bilo koji drugi grad), možete ih platiti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije.
A ako plaćanje obavljate u Srbiji onda to možete uraditi: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje

Ukoliko vam je potrebno putno osiguranje, možete ga naručiti online na linku Uniqa putno osiguranje. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun na email adresu, a čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA