Vlasnik kreditne kartice

Pokušao sam juče da kupim avionske karte za moju ćerku Jovanu Ristovski. Kada sam probao da uplatim avionsku kartu koristeci kreditnu karticu sistem mi je automatski stavio ime na kreditnoj kartici isto kao i na karti. Kako je karta za moju ćerku ja nisam mogao da platim koristeci moju kreditnu karticu. Kada sam pokusao uplatu koristeci kreditnu karticu od iste osobe koja je i na karti (Jovana Ristovski) nije mi dozvolio i prijavio je grešku. Da li je problem u tome što koristimo kreditne kartice iz inostranstva (Australije) i da li system prihavata jedino kartice iz Srbije?
Pozdrav
Zoran

ODGOVOR

Ukoliko je vlasnik kreditne kartice fizičko lice, možete online platiti kartu. Bitno je da Jovana bude registrovana i prijavljena na sajtu, kako bi ste mogli da platite njenom karticom. Molim vas uradite ponovo registraciju na njeno ime i logovani kako ona uradite novu rezervaciju i platite njenom karticom.

Da pogledate ponudu i on line rezervišete kartu kliknite na link Putovanja info

Avionske karte možete rezervisati i telefonom na 0800/085085 ili 062/280029

Ako plaćate iz Srbije kliknite ovde
Ako plaćate kartu iz Australije kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA