Zaduženje avio karata u evrima

Nekoliko puta smo kod Vas kupovale karte, moja ćerka i ja, on-line, i nikad se nije desilo da mi sa kartice bude skinut iznos u evrima. Ovog puta se to desilo, i u problemu sam jer novac koji sam uplatila na račun za kartu stoji, a duži me banka u evrima i nema načina da taj novac prebacim u evre, niti da ga podignem i tako sama kupim devize. Pitala sam Vašeg operatera da li se plaća u dinarima, i dobila pozitivan odgovor, a onda u toku našeg razgovora mi je stigla telef. poruka da mi sa računa upravo skinuto 129 evra, na šta je ona odgovorila da to nije tako, već je ta suma pretvorena u dinare po 118 din po evru (takav je bio Vaš kurs). Ako snimate razgovore možete se uveriti u ovo o čemu Vam pišem. I šta sada? Novac koji ne mogu da podignem stoji, devize mi obračunavaju sa nepovoljnom kamatom, i sve zbog toga što se niste potrudili da objasnite o kakvoj vrsti plaćanja se radi. Inače, u pitanju je let na destinaciji Ibiza-Rim, 03.09. i ako posedujete informacije u Vašoj službi, videćete da moja porodica vrlo često putuje preko Vaše agencije, i mislim da nije u redu da se ovako odužujete svojim klijentima. Hvala, pročitali Vi ovo ili ne.

ODGOVOR

Vi ste preko našeg sajta kupili avionsku kartu za low cost aviokompaniju Vueling i platili ste kartu direktno njima. Kako vam je karta stigla na mail i iskoristili ste putovanje znači da je sve uredu. Pošto je Vueling kompanija strana kompanija (španska) naplata se vrši u lokalnoj valuti kako je bilo i prikazano na sajtu prilikom kupovine, a imate to i potvrdi detalja rezervacije gde kaže da ke ukupan izvono iznos 129.56 eur:

Ukupan iznos za avioprevoz RSD 15.221,49 je rezervisan na Vašoj kreditnoj kartici od strane aviokompanije i biće naplaćen prilikom izdavanja elektronske karte.

Izvorni ukupan iznos za avioprevoz EUR 129,56. Iznos je pretvoren u RSD po kursu 118,0052.

Ne razumem gde ste uplatili novac koji stoji? Ako je na karticu kojom ste platili, onda je on tu i može konverzija da se radi. Jer da niste imali sredstva ne bi vam karta ni bila izdata. Karta je već naplaćena. Takođe, ne obračunavaju vam se devize sa kamatom već možete 129evra da uplatite direktno na karticu i evre kupite u bilo kojoj menjačnici po povoljnijem kursu od bankarskog. 

Inače, naša provizija je naplaćena u dinarima i taj novac je na našem dinarskom računu. 

Red letenja i cene avio karata za naredno putovanje proverite na linku Jeftina putovanja

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA