Zamena avio karte za otvoren povratak

Poštovani,
Kupila sam preko Vaseg sajta kartu za Jatov let 12.08. iz Skoplja za Beograd. Kako nisam sigurna da ću moći da se vratim tog dana, zanima me da li postoji mogucnost da promenim datum ili da je zamenim za kartu sa otvorenim datumom povratka? Ako postoji mogucnost, da li mi mozete napisati kome da se obratim i koja je procedura? Hvala unapred.
Pozdrav,
Bojana

ODGOVOR

Zamena karte za otvoren povratak nije moguća. Rešenje je ili da pomerite kartu za određeni datum u budućnosti ili da se stornira let, da se proveri koliko para možete da dobijete za refundaciju, pa da nakon toga (kada budete znali kada ćete moći da letite) kupite novu avio kartu. Svakako, potrebno je da nam pošaljete konkretan zahtev na mail info@aerogaga.com šta želite da uradite (da li da stornirate kartu ili promenite za konkretan datum - navedite taj datum) i obavezno nam pošaljite šifru rezervacije po kojoj je izdata karta, kao i sam broj karte.

Cene avionskih karata za naredno putovanje pogledajte na linku Avio karte. Karte možete rezervisati i pozivom na brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko plaćanje avionske karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju  da bi ste mogli online da platite karticom.

Da uvek budete u toku, i saznate koje su aktuelne promocije pratite nas na Facebook-u i Twitter-u
Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA