Avionska karta Adana Podgorica

Interesuje me karta za Podgoricu iz Adana u periodu od 20.jul povratna 25.jula. Koja je cena i kako da je rezervišem unapred?

ODGOVOR

Najjeftinija avionska karta na relaciji Adana Podgorica iznosi 38.824 dinara za jednu odraslu osobu. U cenu karte su uračunate sve takse.

U pitanju je let preko Istanbula u oba smera kompanijom Turkish Airlines.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Adana ADA Podgorica TGD

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029. Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Podgorice. Više o tome pročitajte na linku Garancija

Ponudu svih hotela za planirani period boravka pogledajte na linku Smeštaj u Podgorici. Cene su dosta povoljne jer je u toku nasa akcija sa portalom booking.com.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA