Beograd Podgorica Air Serbia samo rezervacija

Poštovani,
da li je moguće napraviti samo rezervaciju karte, bez plaćanja, i koliko je moguće da važi rezervacija? U pitanju je povratno putovanje do Podgorice, odlazak 22. maj a povratak 24. maj. Na delu sajta "garancija cene" stoji da rezervacija uvek može biti otkazana bez ikakvih troškova otkazivanja, ali samo da proverim.
Hvala unapred

ODGOVOR

Naravno da možete da uradite rezervaciju na našem sajtu. Ona je potpuno besplatna i neobavezujuća. 

Kliknite na link Beograd Podgorica i uradite rezervaciju. Najpovoljnija cena je za direktan Air Serbia let i sa svim taksama iznosi 12.799 dinara. 

Rezervacija po pravilu aviokompanija važi doponoći onog dana kada je urađena. Kako se kurs evra menja svake noći varijacija u ceni se javlja svakoga dana, pa je potrebno da nas kontaktirate pre uplate da proverite da li rezervacija i dalje važi i po kojoj ceni.

Avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina: uplatom u bilo kojoj banci kao fizičko lice, nalogom za prenos preko preduzeća ili online Visa/Master karticom prilikom rezervacije. 

U vašem slučaju, kako želite da uradite prvo samo rezervaciju, opcije za plaćanje su opštom uplatnicom ili nalogom za prenos.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA