Beograd Podgorica avionska karta

Poštovani, da li možda za petak 19.09. ima karta iz Beograda do Podgorice po ceni od 9101 rsd? Molim Vas ako ima da mi rezervisete na ime Ines Maric. Unapred hvala.

ODGOVOR

Cena najjeftinije avio karte na relaciji Beograd Podgorica za petak 19. septembar iznosi 11.966 dinara. U pitanju je let avio kompanije Montenegro airlines. Ukoliko vam ova ponuda odgovara ispravićemo već napravljenu rezervaciju koju imate za 20. septembar.

Da pogledate ponudu letova i online rezervišete kliknite na link Beograd Podgorica

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Podgoricu.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Podgorici - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA