Karta Beograd Podgorica sa svim taksama

Molim cenu povratne karte za Podgoricu u periodu 07.08. - 25.08?

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avionska karta na relaciji Beograd Podgorica za željeni termin sa svim uračunatim taksama iznosi 99€.
Avio prevoznici su kompanija Air Serbia i Montenegro Airlines. Cena karte je ista za obe avio kompanije.

Red letenja aviona za navedeni datum pogledajte na linku Beograd BEG Podgorica TGD
Uputstvo za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 za pozive iz Srbije. Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Podgoricu. Uverite se u to na linku Garancija

Za putovanje u Crnu Goru je poželjno, nije obavezno, da imate i putno osiguranje. Na linku Uniqa osiguranje možete online uraditi rezervaciju i nakon evidentirane uplate poslaćemo vam polisu na mail. 

Organizujemo i prevoz od/do aerodroma ako dolazite sa juga Srbije. Za više informacija kliknite na Transfer od/do Aerodroma Nikola Tesla

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Podgorici - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa na napred navedenom linku možete online rezervisati i sobu.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA