Kupovina avio karte do Podgorice iz Svajcarske

Postovani, zeleo bih da rezervisem iz Svajcarske povratne karte Beograd - Podgorica, ali posto neposedujem ni Visa ni Master karticu da li mogu izvrsiti uplatu na drugi nacin tj. direkno iz moje banke u banku sa kojom vi poslujete, (SWIFT).
Hvala unapred!

ODGOVOR

Za plaćanje iz inostranstva jedini način je putem Visa ili Master kartice. Takođe, ukoliko imate mogućnost, može neko u Srbiji putem uplatnice da izvrši plaćanje za vas, u bilo kojoj banci.

Da pogledate ponudu i online rezervišete kartu kliknite na Beograd Podgorica

Ukoliko vam bude bila potrebna moja asistencija prilikom pravljenja rezervacije za avio kartu možete da me pozovete na jedan od brojeva call centra: 0800-085085 (besplatan broj) i 062-280029. Radno vreme korisničke podrške je od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika podrška ne radi i tada mi možete poslati mail na info@aerogaga.com.

Na našem sajtu vam garantujemo da su cene najpovoljnije za avio karte za sve destinacije. Više o svemu pročitajte na linku Garancija cene

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook-u i Twitter-u i budite uvek u toku sa aktuelnim promocijama i novostima iz aviosaobraćaja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA