Let za Podgoricu iz Niša u letnjem periodu

Da li postoji let za Podgoricu iz Niša u letnjem periodu, npr jula i koja je cena?

ODGOVOR

Let za Podgoricu iz Niša u letnjem periodu za sada ne postoji, jer je Montenegro Airlines prekinuo saradnju sa aerodromom u Nišu. Jedina varijanta je da se za Podgoricu leti iz Beograda, a autobusom ili nekim drugim prevozom iz Niša ići za Beograd.

Cena povratne avio karte na direktnom letu Air Serbia avio kompanije je 99€.

Instrukcije kako da rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu
Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 za pozive iz Srbije. Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Podgoricu. Uverite se u to na linku Garancija

Organizujemo i prevoz od/do aerodroma ako dolazite sa juga Srbije. Za više informacija kliknite na Transfer od/do Aerodroma Nikola Tesla

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Podgorici - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa na napred navedenom linku možete online rezervisati i sobu.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA