Povratna avio karta iz Beograda za Podgoricu

Molim vas da mi napisete najpovoljniju povratnu kartu iz Beograda za Podgoricu. Krenula bih 02.aprila do 27.aprila?

ODGOVOR

Za putovanje u Podgoricu, najpovoljnija cena povratne avio karte iznosi 99€ sa svim uračunatim taksama.

U pitanju je direktan let preko avio kompanije Air Serbia
Ponudu za ovaj let, kao i za sve ostale letove za isti period putovanja pogledajte na linku Povratne avio karte Beograd Podgorica Izaberite let koji vam odgovara najviše i odmah na istom linku rezervišite aviokartu.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029. Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ako plaćate karte iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Podgorice. Više o tome pročitajte na linku Garancija

Ponudu svih hotela za planirani period boravka pogledajte na linku Smeštaj u Podgorici. Cene su dosta povoljne jer je u toku nasa akcija sa portalom booking.com.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA