Povratna karta beograd podgorica

Poštovani, treba mi karta za sutra povratna na relaciji Beograd-Podgorica-Beograd, let u istom danu: jutarnji odlazak, popodnevni ili večernji povratak. Molim vas koja je vaša najbolja cena i koji je način plaćanja? Srdačan pozdrav.

ODGOVOR

Za sutra najpovoljnija povratna karta na relaciji Beograd - Podgorica - Beograd iznosi 118 EUR (13658 RSD). Let je jutarnji u 07:20 za Podgoricu, povratak je za Beograd u 15:40. Prevoznik je Air Serbia i cena karte je ukupna sa 30kg prtljaga i svim aerodromskim taksama. Da rezervišete kartu kliknite na link Beograd - Podgorica

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Podgoricu.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram i YouTube

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA