Povratne avio karte Beograd Podgorica, hoteli

Da li mozete da mi kazete promo cenu za dve povratne avionske karte destinacija Beograd Podgorica u periodu 09.,10. ili 11.jun, a povratak 17.juna. Karte su za lica od 53 i 25 godina.

ODGOVOR

Najjeftinija avionska karta na relaciji Beograd Podgorica je za polazak u nedelju 10.juna, a povratak 17.juna i iznosi 99€ po osobi, odnosno za dve karte ukupan iznos je 198€.

U oba smera let je kompanijom Montenegro airlines
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Podgorica TGD

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029. Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Možete mi poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije za više informacija kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Samo registrovanim članovima se omogućava da online plate avio karte.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve letove do Podgorice. Više o tome pročitajte na linku Garancija

Ponudu svih hotela za planirani period boravka pogledajte na linku Smeštaj u Podgorici. Cene su dosta povoljne jer je u toku nasa akcija sa portalom booking.com.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA