Avio karta do Praga

Poštovani, koja je najpovoljnija cijena povratne avio karte za Prag za dvije osobe sa polaskom iz Podgorice. Takođe, da li postoji kakva povoljnost ako se karta kupi prije 14og februara? Interesovalo me putovanje sredinom maja mjeseca, pet dana. Molim Vas da mi odgovor posaljete i na mail adresu. Pozdrav, Nevena

ODGOVOR

Trenutno najpovoljnija avio karta do Praga je za polazak iz Beograda. U toku je promotivna akcija avio kompanije Air Serbia, dve karte za veliki broj destinacija možete kupiti po ceni jedne, koja za Prag iznosi 269 eura za oba putnika, za kupovinu do 12. februara, a putovanje do 15. decembra. Procedura je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com sa željenom destinacijom i datumom polaska i dolaska.

Ukoliko isključivo želite let iz Podgorice, cena je 25.731 dinara (210 eura). Let je sa presedanjem u Beču, pauza u dolasku je 30, a u povratku 25 min. Avio kompanija je Austrian.

Sve ponude možete pogledati na linku Podgorica Prag

Plaćanje možete izvršiti na 3 načina:

- Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizicko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili putem viber-a i whatsapp-a na broj 069 280 0290.

- Visa ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Neophodno je da se pre rezervacije registrujete

- Nalogom za prenos preko preduzeca ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Praga.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA