Avionska karta Beograd Prag Podgorica

Da li postoji mogucnost kupovine avio karte Beograd - Prag za 16.05.2012. a da bude povratak iz Praga za Podgoricu 20.05.2012.
Ukoliko je moguce, koja bi bila najpovoljnija cena povratne karte? Nadam se da su povezani letovi sa Pragom, tj. da ne postoji mogucnost da zakasnim na let, s obzirom da nije direktan let za Prag. Hvala

ODGOVOR

Avionska karta Beograd - Prag - Podgorica

Najjeftinija avio karta na relaciji Beograd Prag za polazak u sredu 16.05. i povratak na relaciji Prag Podgorica za let u nedelju 20.05.2012 iznosi 42.285 dinara.
Cena karte je sa svim uračunatim taksama i nemate daljih doplata.
U odlasku, do Praga, let je preko Varšave i traje 5 sati i 40 minuta, u povratku let je preko Beča i traje 4 sata.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd Prag - Prag Podgorica

Na linku Jeftine avio karte proverite red letenja i cene za druge datume

Kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 9h do 20h. Naši kontakt telefoni su:

  • 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Let sa presedanjem

Kada imate kupljene karte za vezani let, avio kompanija preko koje letite je u obavezi da sačeka sve putnike koji imaju vezane karte, tako da u slučaju kašnjenja, ne morate da brinete o tome. A ukoliko dođe do nekih većih nepredviđenih kašnjenja, u obavezi su da vas ubace na prvi slobodan let do sledeće destinacije.

Uniqa putno osiguranje

Za vaš boravak u inostranstvo poželjno je da imate plaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa zdravstveno osiguranje.

Nakon unosa traženih podataka u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi izaberite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je tokom putovanja potreban i hotelski smeštaj, možete ga unapred rezervisati. Kliknite na link Online hoteli i pogledajte ponudu i cene smeštaja za izabranu destinaciju i planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA