Beograd Prag Airserbia promocija

Da li postoji promocija Airserbia za Prag pre 01. decembra? Ako nema, kojim danima lete avioni za Prag u decembru i kako da rezervišem kartu?

ODGOVOR

Direktni Airsebia letovi iz Beograda za Prag kreću 01. decembra, pa samim tim nema promocije pre tog datuma. Cena povratne avio karte iznosi 109 evra. Promocija ne važi za letove od 18. decembra do 12. januara.

Avion ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom poleće iz Beograda u 07:10h, a iz Praga u 09:50h.
Utorkom, četvrtkom i subotom iz Beograda poleće u 18:15h, a iz Praga u 20:55h.

Avio kartu, za željeni datum puovanja možete rezervisati online na linku Beograd Prag

Avio karte možete rezervisati i pozivom našeg call centra na brojeve 062280029 i 0800085085, od ponedeljka do petka u periodu od 9h do 20h. Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hoteli u Pragu - u toku je naša zajednička akcija sa portalom booking.com pa možete rezervisati hotele po još nižim cenama nego do sada.

prag-airserbia-109eur

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA