Direktna linija Podgorica Prag

Poštovani,
Ima li direktna linija Podgorica-Prag? Kojim danima? Cijena?
Pozdrav!

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Direktan let iz Podgorice za Prag nažalost još uvek nije uveden, ali svakog dana imate letove sa jednim međusletanjem. Cena zavisi od datuma putovanja i aviokompanije preko koje želite da letite. 

Na napred navedenom linku unesite sve podatke i odabeite let koji vam najviše odgovara. Za slučaj da vam je potrebna moja asistencija pozovite me na 0038162280029 ili preko Vibera ili WhatsAppa na 003816928002920

Direktan let do Praga

Za sada samo Air Serbia leti  direktno iz Beograda za Prag. Letovi su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom u 06:50h, a postoji još jedan u 18:10 (svim danima sem srede). 

Ukoliko vam odgovara da letite iz Beograda, kliknite na link Letovi za Prag iz Beograda, unesite datum kada želite da putujete i rezervišite/kupite avio kartu po garantovano najnižoj ceni.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA