Elektoronska avionska karta

Da li možete da mi pošaljete na ovu adresu moju povratnu kartu Prag-Beograd-Prag

ODGOVOR

Elektoronska avionska karta

Ukoliko avionsku kartu rezervišete preko Aerogaga sistema za prodaju karata preko interneta, nakon izvršene uplate (u naznačenom roku), elektronsku aviokartu šaljemo na e-mail adresu koju ste upisali prilikom rezervacije. Dovoljno je da kartu odštampate i sa njom idete direktno na aerodrom, na čekiranje.

Ako vam iz nekog razloga na mail nije stigla avionska karta koju ste platili, molim Vas pošaljite nam na e-mail info@aerogaga.com broj rezervacije, pa ćemo vam ponovo poslati kartu.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja pogledajte na Jeftine aviokarte.

Rezervisanje avionske karte na sajtu

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanje, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA