Let na relaciji Beograd Prag

Trebalo bi da putujem u Prag 8.jula, a povratak bi bio 13.jula. Interesuje me koji bi let bio najjeftiniji za ove datume?

ODGOVOR

Najjeftiniji let na relaciji Beograd Prag za poletanje 08.07.2012. a povratak 13.07.2012. je kombinacija Austrian Airlinesa u polasku, odnosno Lufthansa u povratku i iznosi 35.111 dinar sa svim taksama i nemate dodatne troškove
Da pogledate red letenja preko drugih kompanija, uporedite cene i online rezervišete kartu za let kliknite na Beograd Prag

Cene avio karata i raspoloživost za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Praga

Online rezervacije avio karata

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu pročitajte na linku Online rezervacije.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je 062.28.00.29.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Češku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Rezervacija hotela

Kliknite na link Online hoteli u Pragu i pogledajte ponudu hotela i cene, kako biste unapred obezbedili smeštaj.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koja vam treba i dobićete ponudu svih raspoloživih hotela sa ukupnom cenom.

Kada odlučite u kom hotelu biste odseli, kliknite na dugme Nastavite da obavite rezerviaciju smeštaja. Otvoriće vam se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express. Kada završite sa unosom traženih podataka i obavite plaćanje, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati. Ukoliko budete imali potrebu za bilo kakvim promenama u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA