Najjeftinije povratne karte za dvije odrasle osobe za Prag

Najjeftinije povratne karte za dvije odrasle osobe za Prag, ostanak dvije nedelje

ODGOVOR

Najpovoljnija cena je da poletite 15.03. a vratite se 29.03. i po osobi iznosi 208 evra. U pitanju je direkta let Air Serbia koji možete da rezervišete na linku Beograd Prag.

Air Serbia let za Prag 

U gore navedenu cenu uračunat je ručni prtljag maksimalne težine do 7kg, kao i čekirani od 23kg. Na ovom letu imate uključen i obrok. Let traje dva sata, a za rezervisanje karata je potrebno da unesete i podatke iz pasoša za oba putnika.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA